onsdag 14 maj 2008

Fram å tillbaka igen

Jag har ju en son som sitter i rulle och behöver hjälp med det mesta, förutom att tänka till och babbla på, om allsköns saker. Allt mellan påven och vaniljsmak, går bra att bubbla med honom om:)
Men han behöver assistans dygnet runt.
Hans älsklingsass är sjukskriven och den andra favven är tjänstledig för studier (hon vill bli sjuksköterska). Detta har gjort att vi hela våren haft 2 nya stjärnor. Nu längtar den ena hem till sitt Finland och skall sluta. Vi lägger ut en annons om dagtjänsten som blir ledig. Samtidigt erbjuder vi den andra stjärnan dagtjänsten men hon är tveksam. Efter 1 vecka har hon dock tänkt efter och vill nu jättegärna ha den. Annonsen är precis ändrad, för vi började funder på att lägga om schemat till mix schema.
Så ringer vår sjukskrivna favvis och berättar att läkarna tror att hon kommer att klara av att börja jobba igen 1 månad efter op. Det ser ljust ut.
Så nu står vi här och funderar på om man verkligen behöver en annons ute över huvudtaget?
Chansa på att läkarna har rätt och hon kommer tillbaka i augusti?

Jag tror tusan vi gör det, för det är så förbenat jobbigt att introducera nya, som skall passa in i familjen rörig.

Det är som att åka bergodalbana att driva storfamilj och arbetsledarskap för x antal assistenter. Ena dagen stress inför kommande interjuver, nästa luta sig bakåt och slippa dem.
Hoppas nu bara att M tycker samma som mig. Lite tungt ett par semesterperioder i sommar men det kanske det är värt?

Inga kommentarer: