måndag 13 april 2009

Spiken i foten

Vi är ingen campingfamilj. Fast vi tycker det verkar som om syster med familj har det väldigt mysigt i sin husvagn på Bredsand camping, Enköping.
Så igår bestämde vi att det var dax att ta bilen och åka dit och titta.

Jag vågar lugnt påstå att denna camping håller hög standard, och det som lockar oss storstadsbor mest är de nybyggda finstugorna, vi vet ännu inte om vi törs hyra våra vänners husbil......det blir så svennigt på nått mystiskt sätt hahaha.

Så här på våren så verkar det iallafall hända en massa saker på en camping, speciellt för de som säsongar hela sommaren på samma ställe. De bygger altaner och staket, rättar till och planterar tydligen. ja, vissa gör så fint att de lätt skulle kunna få hyra min gräsplätt på baksidan och göra fint där :)
Vi har dock fått erfara en liten nackdel. Att ta med barnen på denna aktiva arbetsplats en av vårens första riktigt varma dag, när aktiviteterna är som störst, var kanske inte det bästa för oss oerfarna stadsbor.
I efterhand kan båda jag och M säga att vi båda tänkte tanken, men ingen av oss sa något.
Vi skulle flyttat planken med spikar i, så inget barn trampade på en.

Masse var den som hade oturen att backande sätta foten fel på plankan med mest spik. Några få mm till att ha gått rakt igenom foten, gjorde konststycket vansinnigt ont, så ont att han såg sin fotbolls karriär gå i kras......ja, iallafall att mötet med Spårvägen pojk-00 gå i graven på tisdagen.

Vi fick helt enkelt ta en sväng förbi jourvårdcentralen för bedömning och omplåstring.

Vi kan lugnt säga att Masses fot idag, dagen efter, är väldigt svullen och den gör väldigt ont att stå på. Karriären i fotbollen är nog inte över, men Masse tycker det är trååååkigt att ligga på soffan med foten högt. Det medans vi föräldrar ska försöka få tag på barnkryckor, så han vara i skolan i veckan.

Ja, spiken ligger snyggt i min jackficka, som ett litet minne att vara försiktig på campingen under vårtider :)

2 kommentarer:

mie sa...

Hälsa Masse att Spårvägen kommer att få stöta på en De la Rivera senare i sommar och då får de hålla tätt bakåt för då kommer skottkanonen att vara med. Pussa lite på honom också när du ändå håller på :-)
Kramizar från Bredsands Camping som inte har lika vackert väder idag.

-Nena- sa...

Aj aj aj stackars liten fot och Masse.
Det känns verkligen inget skönt med spik i foten *vet*.