måndag 16 februari 2009

I kväll stångar jag huvudet blodigt

mot väggen!!

Vad tusan skulle jag bli tonårsmorsa för???

Jag vill inte! *stampar surt foten i golvet*

Små, små söta raringar....det är det jag ville ha.
Den näst minste gav mig svar på tal ikväll, jag sa:

-Jag vill ha snälla barn!!!

Hon svarade:

- Nu pratar vi inte snälla barn, nu pratar vi frukost!

Men nu var det iof inte det som var orsaken till mitt stångandes, föremålet för det är betydligt äldre än en beskedlig 6-åring. Men som den gode mor jag ändå är, visar jag respekt och låter bli att uttala mig.
Men känslan den finns där likförbenat.

God natt!

7 kommentarer:

mie sa...

Tjusningen med dessa fantastiskt bebisluktande små varelser på ca 4 kg är att de blir just tonåringar, hopplösa, vedervärdiga och helt underbara tonåringar :-)
Jag vet att du skulle stånga pannan blodig 188000 gånger till om det behövs! det är ju därför du inte är den perfekta mamman utan den tillräckligt bra mamman ;-) Det är allt som krävs för att lyckas. Kram på dig!!!!!

Jenny sa...

Åh,nej! Säg inte att det blir värre - jag som tröstar mig med att de blir snälla som lamm, bara jag kommer förbi 6-års trotset! ;)

Anonym sa...

Du har en utmärkelse at hämta hos mig *kram*


Annelie

Anna sa...

Du är utmanad! Kika in till min blogg och läs mer!http://cirkusjacobsson.blogspot.com
MVH Anna

Anonym sa...

Hej! Du är bdknapps mamma va? Vi är några tjejer som följer hennes blogg och vi blir lite oroliga för henne när vi läser om att hon vill göra bröstförstoring och sprutar in saker i sina läppar så dom blir större, och vill vika ut sig i tidningar.

Hon skriver också om att hon knarkar och hon går på krogen varje onsdag, fredag och lördag, och hennes vänner Olivia och Denise verkar inte alls vara bra umgänge för henne för dom ser ut som värsta slamporna. Vi har även hört ett rykte om att bdknapp har legat med en taxichaffis för att kunna komma hem från en krogkväll och att hon dejtar 30åriga män från Mötesplatsen och alla dessa överöser henne med presenter och resor sålänge hon håller dom till lags.

Tycker du att hennes beteende är okej och att hon är en bra förebild för sina yngre syskon och för sina läsare? Det tycker inte vi, ge henne utegångsförbud och hoppas på att någon på socialkontoret inte kommer över hennes blogg och läser om hennes alkohol och drogvanor.

Vi vill ha tillbaka gamla snälla bdknapp....

Vänliga hälsningar Amanda, Emma, Linda och Jennifer.

Lena sa...

Amanda, Emma, Linda och Jennifer. Jag kommer att kommentera eran kommentar i ett eget inlägg lite senare under dagen.
Men jag ber er ändå, läs igenom knappens blogg ordentligt och uppmärksamma gärna språk/skriftförändringarna på det som hon skriver på mer allvar, och det som hon plockar in med en stor portion ironi.
Knappen är mångsidig och hon har förmåga att använda olika sorters skrivspråk som kan vara förvirrande för en ovan läsare.

Men vart jag ståri hennes bloggande får ni veta senare under dagen som sagt

Mvh Lena *Knappens mamma*

Anonym sa...

Hittade hit av en slump och fastnade direkt. En härlig blogg du har! Tonåringar är pest och pina som jag själv vet men man får bara vänta på att det blir bättre och man kan slappna av lite åtminstone...
Min mamma sa alltid "små barn, små bekymmer, stora barn är stora bekymmer" Jag trodde aldrig på det då, vad kan bli värre än en ilsken trotsig 3-6 åring? Nu vet jag bättre!