fredag 13 augusti 2010

Sortering startad

Ett stycke köksskåp har fått en sanering, det skåpet som i vardagstal kallas medicinskåpet. Ganska nöjd med vetskapen att vi inte alls hade så mycket utgånget medicin där, trodde på betydligt mer. Man har nog mer koll än man tror i kaoset.

Det befriande brevet med opdatum för Emilio har kommit, det är nu man kan börja planera och strukturera upp hela hösten. Lämna in de ansökningar som måste till för att få allt att gå så smidigt som möjligt. Få alla övriga rutiner att flyta innan, så ingen kommer i kläm och känner sig förvirrad i vår stora familj.

I övrigt har jag haft ett så otroligt bra samtal med ett av mina barn. Det har känts mer än tonårshopplöst, men ett uppvaknande har fötts och det inger mycket hopp inför hösten. Vissa behöver passera vissa saker egenupplevt, då kommer man förhoppningsvis ut på andra sidan hel, men med så mycket klokhet som ingen annan kan beskriva mer än om denne själv gjort precis samma sak.
Uppvaknandet känns nästan religiöst för oss alla i familjen. Så mycket har det påverkat.
Lättnadens tårar ger huvudvärk, men en bra sådan. Vi är bara i starten, men det startade bra och framförallt frivilligt.
Mer än så kan jag inte skriva i nuet.

Inga kommentarer: